„Autostrada Codrului” va fi gata pana în august ! Cine spune asta ? (Foto)

Au fost reluate lucrările de modernizare a drumului județean DJ 193A. În prezent se lucrează la podul peste canalul Homorod de la pădurea Tătărești și la podul de la Necopoi.

Firma constructoare ARL Cluj anunță că luni, 22 martie, va începe lucrările și pe tronsonul de drum din intravilanul localității Tătărești, în lungime de 4 km. Dacă condițiile meteo vor fi favorabile, firma se angajează ca această porțiune de drum să fie asfaltată până la începutul lunii aprilie. În paralel, se vor executa lucrări la stratul de fundație a drumului de la Tătărești spre Socond și Hodișa.

Vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Ioan Rus și specialiști din cadrul Direcției Tehnice au verificat astăzi lucrările care se desfășoară în prezent pe DJ 193A și au participat la o întâlnire cu reprezentanții firmei constructoare. Echipa de proiect a firmei ARL Cluj și-a prezentat graficul de execuție a lucrărilor pentru următoarea perioadă. Dacă totul va decurge conform planului, întregul proiect de modernizare a drumului județean DJ 193A, în lungime de 49 de km, va fi realizat până la sfârșitul lunii august 2021.

Drumul județean 193A face legătura între localitățile Amați – Ruşeni – Tătărăşti – Necopoi – Homorodu de Jos – Homorodu de Mijloc – Homorodu de Sus – Solduba – Hodişa – Socond – Răteşti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.