Părinții sunt socati ! Filme porno difuzate elevilor !

Hackerii perturbă orele la un liceu din Cluj-Napoca, insa nimeni nu poate face nimic pentru a-i opri. Este vorba despre elevii Liceului „Romulus Ladea” din municipiu.

Sunt mama unuia din elevii implicați în incidentul de ieri.

Fiica mea este elevă în clasa a Vll A la Liceul de Arte Plastice „Romulus Ladea”. Încă de la începutul anului școlar 2020 – 2021 ne-am confruntat cu acești indivizi care intrau pe platforma Adservio, în timpul orelor și deranjau punând muzică, înjurând etc.

S-au făcut demersuri pentru soluționarea problemei, inițial în cadrul școlii, după care am început să depunem plângeri și la poliție.

În luna noiembrie a fost deschisă ancheta în cadrul DIICOT. Cei de la Adservio ne spun că nu pot face nimic din moment ce link-ul de conectare a fost dat mai departe de către unul din elevi. Până în prezent nu au rezolvat problema.

Mâine dimineață, 19.03.2021 între orele 8.30 – 10.00, ne vom întâlni cât mai mulți părinți în față liceului Romulus Ladea să semnăm o plângere comună după care plecăm înspre DIICOT să depunem și plângeri personale.

Astăzi au intrat iar la oră și au lăsat un link /invitație. Am intrat de curiozitate și am făcut câteva screeshot-uri. Sper ca în imaginile de mai jos să găsiți ceva util”, spune mama unuia dintre copii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.