Accident cumplit ! Un tanar de 22 de ani a murit ! (Foto&video)

Un cumplit accident de circulatie a avut loc miercuri (17 martie) seara, în localitatea Berbesti (judetul Maramures). Șoferul, un tânăr de 22 de ani, care se afla la volanul mașinii intrate în stâlp și-a pierdut viața.

Pompierii au fost nevoiți să aștepte echipa de la Electrica. Muncitorii au trebuit să decupleze firele de la rețea, altfel pompierii riscau să fie electroutați, deoarece cablurile erau cazute pe mașina.

Persoana a fost extrasă din mașina distrusă de către pompieri, dar din pacate este decedata.

Vlăduţ Codrea, un tânăr în vârstă de 22 de ani, este şoferul începător care a murit pe loc în urma cumplitului accident din comuna Berbeşti. Tânărul se afla la volanul autoturismului său, un BMW seria 3, iar la un moment dat, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul volanului, iar maşina a derapat. BMW-ul a spulberat un autoturism care se afla parcat pe marginea drumului, iar apoi a pus la pământ un stâlp de curent.

În urma impactului deosebit de violent, motorul maşinii conduse de Vlăduţ a sărit la câţiva metri, în timp ce el a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale maşinii.

Firele de curent au căzut pe autoturism, dar şi pe şosea, iar întreaga comună a rămas fără curent, după ce energia electrica a fost întrerupta pentru ca echipajele de pompieri de la Descarcerare să îl poată scoate pe tânăr din maşină.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Tânărul a murit pe loc în urma accidentului.

Sursa: www.vasiledale.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.