Se reiau lucrarile pe drumurile din judet. O parte dintre primari bagati sedinta

Se reiau lucrările de modernizare a tronsoanelor de drum cuprinse între localitățile Beltiug – Beltiug Băi – Dobra – Hurezu Mare – Corund – Bogdand – Hodod – limită de județ Sălaj, lucrări care au fost sistate în perioada de iarnă.

Conducerea Consiliului Județean Satu Mare a dat luni, 15 martie, ordinul de reîncepere a lucrărilor și s-a întâlnit cu reprezentanții constructorilor și cu primarii comunelor care vor fi beneficiare directe ale acestui proiect. În cadrul discuțiilor, președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba și vicepreședintele Ioan Rus au insistat pentru respectarea cu strictețe a graficului de execuție și recuperarea întârzierilor, astfel încât lucrările să se încadreze în termenele stabilite prin contract.

Investiția, care se întinde pe o lungime de 38 de km, va lega două drumuri naționale, facilitând accesul către Zalău, Cluj-Napoca și Baia Mare. Traseul drumului modernizat va dezvolta legăturile turistice către cramele din Beltiug și Dobra, ștrandul din Beltiug, conacul Degenfeld și castelul Wesselényi din Hodod.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.