Florisal, desemnata castigatoarea licitatiei de salubrizare in municipiul Satu Mare

Comisia de licitatie din cadrul Primariei Satu Mare a desemnat SC Florisal SA, castigatoarea licitatiei de salubrizare în municipiul Satu Mare.

Asta se întâmpla în defavoarea asociatiei de firme SC AVE Bihor SRL – SC RDE Harghita SRL. Însă decizia poate fi atacată. Oferta depusa de SC Florisal a fost în valoare de 203.156.411,55 lei, fata de asociatia de firme care a venit cu o oferta de 230.193.463,75 de lei.

Diferența a fost făcută de preț, unde Florisal a obținut un punctaj de 97,19 puncte, în timp ce firma concurenta a intrunit doar 64,48 de puncte.

Noul contract va fi încheiat pe o perioada de 10 ani. Firma câștigătoare va trebui sa își doteze autospecialele cu GPS, dar se impune și o norma de poluare de minim Euro 3. De asemenea, firma va trebui sa amenajeze pe cheltuiala proprie, pe amplasamentul punctelor de colectare existente, 213 puncte de colectare supraterane inchise, care sa asigure colectarea deseurilor în cinci fractii. Acestea vor fi dotate cu închidere electronica, dar și cu sisteme de supraveghere video.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.