Masina cu numere de Satu Mare, implicata intr-un accident in judetul Bihor (Foto)

Două mașini, dintre care una cu numere de înmatriculare de Satu Mare au intrat în coliziune azi (13 martie) dimineaţa pe DN19 în Bihor, la intrarea în Roşiori. Traficul a fost oprit în zonă.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN19 (E671) Oradea – Satu Mare, la kilometrul kilometrul 23 (intrarea în localitatea Roșiori dinspre Satu Nou, în județul Bihor), a avut loc o coliziune între două autoturisme. În urma impactului, patru persoane au fost rănite. Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri”, se arată pe portalul Poliţiei Române.

Comisarul-şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor spune că apelul la numărul unic 112 a fost înregistrat la ora 10.15, dar şi că, contrar informaţiilor iniţiale transmise de Centrul Info Trafic, trei persoane, şi nu patru, au fost rănite.

În accident au fost implicate două autoturisme. Trei persoane au fost transportate la spital pentru investigaţii. Drumul a fost blocat o perioadă scurtă de timp, circa 20 de minute”, a precizat reprezentanta IPJ Bihor, pentru jurnatlistii de la Bihoreanul.

Sursa foto: www.ebihoreanul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.