Cum arata noul Duster rusesc ? Dotari net superioare fata de cele livrate pentru Romania (Foto)

Renault Duster destinat pieței din Rusia este un automobil departe de a putea fi considerat un low cost. Dincolo de designul cunoscut, noul Duster rusesc primește motoare puternice și un interior confortabil, preluat de pe SUV-ul Arkana, cu toate noutățile tehnologice ale mărcii franceze.

La interior, atrage imediat atenția sistemul multimedia Easy Link, echipat cu un display de 8 inci, cu Android Auto și Apple Car Play, care permite conectarea telefonului fără fir. Sistemul de navigație este Yandex, unul destinat Rusiei și țărilor din fosta URSS. Printre dotările specifice Rusiei se numără și scaunele spate încălzite, o dotare firească ținând cont de clima din această țară, precum și parbrizul și oglinzile încălzite, la pachet cu dusele spălătorului de parbriz. De asemenea, mașina dispune de un sistem suplimentar de încălzire, care poate fi pornit din telecomandă sau poate fi programat din sistemul de infotainment. Nu în ultimul rând, sistemul de camere 360 asigură un control excelent la parcare sau în momentele de rulare în teren accidentat.

La fel de spectaculoasă este și oferta de motoare, în mijlocul căreia stă propulsorul de 2.0 litri și aproape 150 CP, unul mult mai potrivit pentru un off-roader, așa cum este descris Duster pe site-ul Renault din Rusia. Celelalte motoare disponibile pentru clienții ruși sunt noul, pentru această piață, TCE 150, oferit cu tracțiunea 4×4 și cutia automată CVT X-Tronic, apoi dieselul 1.5 dCI, de 110 CP și vechiul 1.6 SCe, de 117 CP. Cu excepția motorul turbo pe benzină, celelalte sunt oferite doar cu cutie manuală în 6 trepte. Pentru a-i sublinia și mai mult caracterul de automobil off-road, descris ca un „vehicul cu tracțiune integrală care nu cunoaște limite”, modelul de prezentare este echipat cu anvelope AT, specifice rulării în afara șoselelor. Potrivit descrierii de pe site-ul Renault, mașina va putea fi comandată în echipare de off-road, cu bandouri laterale de plastic și protecție de plastic a barei față, grilă neagră și jante negre de 16 inci, sau în echipare de stradă, cu jante de 17 inci și grilă cromată.

Sursa: www.profit.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.