Organizatia LEO Omega Satu Mare, „resuscitata”. Cine este liderul acesteia ? (Foto)

Oficial, am reușit să reciclam organizația LEO Omega Satu Mare și mă onoreaza să o conduc din postura de presedinte” este mesajul liderului organizatiei, Renato Crismar.

Sunt deosebit de onorat să fiu persoana investită cu încrederea de a da din nou nastere unei organizații atât de prestigioase, de tineret. Da, azi s-a materializat o muncă pe care am antamat-o cu scurt timp în urmă. Le mulțumesc din suflet tinerilor ce mi s-au alăturat în acest frumos demers de a reclădi o echipă de tineret deschisă pentru a sprijini și dezvolta proiecte civice” mai spune Renato.

Obiectivul Clubului LEO este să „ …ofere tineretului la nivel mondial șansa de dezvoltare și contribuire, individual și colectiv, ca și membri responsabili ai comunității locale, nationale și internaționale”.

Ceremonia de rechartare” a organizației, a avut loc în regim hibrid, în sală fiind prezenți doar o parte din echipa ce a refondat LEO Omega SM.

În mod categoric, faptul că diligentele mele de a reconstrui o astfel de organizație, s-au materializat atât de frumos astăzi, reliefează incontestabil încrederea cu care tinerii se raporteaza la solicitarea mea de a veni alături de mine, deci proiectele mele și echipele pe care le-am consolidat până acum, sunt și vor rămâne mereu o carte de vizită viabilă și de succes” spune Renato Crismar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.