Opinia unui dascal: „Multumim Ministerului Sănătății si Ministerului Educatiei ca a facut experimente pe multi profesori din țara !”

Un profesor de sport din Baia Mare are o poziţie transanta cu privire la vaccinul AstraZeneca – lotul „problemă”.

Multumim Ministerului Sănătății si Ministerului Educatiei ca a facut experimente pe multi profesori din țara ! Incompetenta voastra are totusi o limita de suportabilitate pt mine, pana cand ajunge sa imi fie pusa viata in pericol ! Sunt satul de minciuni si oameni prosti care an de an sunt dusi la rang de ministri, de exemple, de modele !

Azi un lot de vaccin AstraZeneca a fost scos de pe piata europeana de majoritatea statelor, iar incompetentul insarcinat sa coordoneze procesul de vaccinare in Romania, vine in fata publicului si spune ca in Romania nu a intrat acel lot de vaccin ! Ori a mintit, ceea ce e foarte grav, ori din cauza incompetentei sale pt functia care o ocupa, a dat o informatie eronata, ceea ce este si mai grav !

Uite ca te contrazic eu, individule mincinos sau incompetent, ca in Romania au fost foarte multi oameni vaccinati cu acel lot, inclusiv eu ! Atunci cand acest stat imi pune viata in pericol nu mai pot sa stau degeaba !

Acum nu am nimic, am avut in noaptea si ziua următoare dupa vaccin…reactii care zic ei ca sunt normale…febra, frisoane, durere de cap si de articulatii. Mi-a trecut dupa o zi. Ideea e ca eu m-am enervat foarte tare aseara cand am vazut cum ei din start au incercat sa minta ca lotul ala nu e in Romania… Plus ca pe profesori indirect ne-a obligat sa ne vaccinam cu AstraZeneca, desi poate am vrut cu Pfizer…”, este opinia profesorului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.