Bordel mascat în centru de masaj. Poliția a intervenit

Un adevărat bordel se ascundea în spatele unui centru de masaj din Bologna, „Il Centro Olistico Emme”. Acum sunt cercetate proprietarele centrului, două tinere românce: una de 31 de ani și alta de 33, care aveau deja dosare penale, tot pentru infracțiuni legate de prostituție.

Echipa mobilă a poliției din Bologna, coordonată de Parchet, a descoperit bordelul ilegal printr-o anchetă care a durat câteva luni.

Atenția la detalii pentru centrul de masaj este maximă. «Decorațiuni, iluminare, sunete și parfumuri pentru a vă oferi senzații unice și o experiență senzorială minunată», citim pe site-ul studioului holistic Emme, centrul de masaj unde, de fapt, se ofereau servicii sexuale.

Aici au lucrat șapte femei, în principal din Europa de Est. Toate foarte tinere. Cu o vârstă cuprinsă între 25 și 35 de ani. Mecanismul prin care clienții erau atrași era simplu: li se oferea un masaj erotic.

Plata era efectuată în centrul de masaj. Parțial chiar și în mod regulat, deoarece chitanța a fost lăsată la recepție de către femeia care a efectuat serviciul. Costul? Între 70 și 90 de euro. Nimeni nu s-a plâns vreodată, întrucât, în medie, studioul holistic Emme a primit cel puțin 12 clienți pe zi. Și nu se oprise nici măcar în perioada de lockdown.

Sursa: www.gazetaromaneasca.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.