Produse unicat la Târgul Produsului Satmarean

Evenimentul este organizat de Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu”, în colaborare cu Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană, cu sprijinul Primăriei Municipiului Satu Mare.

Anul acesta primăvara a venit mai repede în atelierele producătorilor și meșterilor artizani. Astfel, la acest final de săptămână, 13-14 martie, sătmărenii sunt invitați la o nouă ediție a Târgului Produs Sătmărean, ce va avea loc în parcul din Piața Libertății, între orele 10.00- 18.00. 

Vor fi prezenți 26 de producători locali și meșteri creatori certificați cu marca Produs Sătmărean. Aceștia propun o varietate de produse locale pe care nu le veți putea regăsi în magazine: vinuri și pălincă, miere, carne și preparate din carne, cosmetice naturale, produse artizanale și bijuterii hand-made.

Organizatorii își propun ca prin proiectul Produs Sătmărean să reconstruiască relația DIRECTĂ dintre producător și consumator, să consolideze patriotismului local, contribuind astfel la dezvoltarea economică a județului Satu Mare, la succesul producătorilor locali, fermierilor și familiilor lor. Deși companiile multinaționale oferă o gamă mai largă de produse și atrag cumpărătorii prin diverse oferte, sătmărenii sunt îndemnați să devin cumpărători conștienți, să aleagă portofoliile fermierilor, producătorilor și meșterilor locali care fac cinste județului Satu Mare.

Evenimentul este organizat de Centrul Cultural ,,G.M.Zamfirescu” , în colaborare cu Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană, cu sprijinul Primăriei Municipiului Satu Mare și a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.