Traficanti de droguri arestati. Au batut si sechestrat un satmarean

Procurorii DIICOT au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a doi inculpați, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc, lipsire de libertate în mod ilegal și lovire sau alte violențe.

În cauză s-a reținut faptul că, unul dintre inculpați a comercializat droguri de risc și mare risc către consumatori de pe raza județului Satu Mare.

La data de 4 martie, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Satu Mare împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Satu Mare au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpaților, după ce aceștia, pe fondul unei tranzacții de droguri neachitate, au coborât cu forța un bărbat dintr-un autoturism, l-au transportat în fața unui imobil de pe raza județului Satu Mare unde i-au aplicat mai multe lovituri cu pumnii și l-au introdus cu forța în curtea respectivului imobil.

La aceeași dată, procurorii DIICOT împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Satu Mare au efectuat o percheziție domiciliară, în urma căreia au fost ridicate aproximativ 250 de grame de canabis, o pungă cu substanța pulverulentă, galbenă, 6 grindere și două cântare de precizie.

La data de 5 martie, Tribunalul Satu Mare a dispus arestarea preventivă a celor doi inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.