Satmareni cu suflet mare ! Merita tot respectul ! (Foto)

Sute de kilograme de hrana vor ajunge pe mesele copiilor defavorizati din judetul Satu Mare. Produsele vor fi directionate catre Protecția Copilului, Spitalul Judetean dar și spre Primaria comunei Socond.

Sufletul aceste acțiuni este Renato Crismar, acesta fiind ajutat de notarul Paul Petruca, dar și de catre alți tineri cu suflet mare: Raluca Bozintan, Daniel Voloscsuk și Ciprian Mărita.

Astăzi seară am centralizat 900 de kg de hrană pentru copiii defavorizați din Satu Mare. Am decis împreună cu prietenul și colegul meu, Dl. notar Paul Petruca, să redirecționăm aceste produse către Direcția Generală de Asistența Publică și Protecție a Copilului, către Spitalul Județean de Urgența Satu Mare, către Primăria Comunei Socond și către alte asociații locale.

Mulțumesc din suflet tinerilor ce sunt alături de mine în acest frumos demers. Cred cu tărie în cauza noastră și sunt convins că împreună putem construi o comunitate mai bună!

Raluca Bozintan, Daniel Voloscsuk și Ciprian Mărita au fost persoanele ce au răspuns pozitiv invitației mele de azi de a ajuta, iar pe această cale doresc să le mulțumesc din suflet! Revin cu detalii”, spune Renato Crismar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.