Curse de pe Aeroportul Satu Mare spre Paris !

Compania aeriană HiSky va lansa prima rută directă dintre Satu Mare și capitala Franței, Paris, la finalul lunii aprilie 2021.

Zborurile dintre Satu Mare și aeroportul Beauvais din apropiere de Paris vor debuta în 28 aprilie și vor fi operate de două ori pe săptămână, în zilele de miercuri și duminică.

Pentru sătmăreni, deschiderea unei rute către Paris este o dorință pe care o avem de ani buni. Sunt foarte mulți sătmăreni în Franța și în special în zona pariziană. Noi dorim să venim în sprijinul lor, iar acum, după legătura pe care o avem cu Londra, cu ajutorul companiei HiSky, o altă importantă capitală europeană își dechide porțile către Satu Mare. Îi asigurăm pe sătmăreni că facem tot ce ține de noi pentru a dezvolta aeroportul nostru și pentru a-i conecta cu cât mai multe orașe europene”, a declarat Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare.

Biletele pot fi deja rezervate pe www.hisky.aero și la agențiile partenere. Prețurile încep de la 29 de euro.

Ruta Satu Mare – Paris Beauvais este a doua rută internațională operată de la Satu Mare după cea spre Londra-Luton. Pe lângă aceste rute internaționale, de la Satu Mare se mai poate zbura direct și spre București.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.