Noul prefect a fost instalat in functie (Foto)

Sala mica de ședințe a Palatului Administrativ a gazduit astăzi, 4 martie, instalarea în funcție al noului prefect al judetului Satu Mare, Altfatter Tamas.

Ceremonia a început cu intonarea Imnului Național, după care s-a dat citire ordinului de eliberare din funcție al fostului prefect, Radu Bud, și instalarea noului reprezentant al Guvernului în teritoriu, Altfater Tamas. Apoi, acesta a depus juramantul.

În cadrul aceleiasi ceremonii au depus juramantul și subprefectii Radu Bud și Lavinia Kiss.

Altfatter Tamas are 42 de ani, este avocat și economist, iar începând din anul 2014 îndeplinește funcția de subprefect al județului Satu Mare. A absolvit cursurile Universității de Vest din Timișoara, specializarea economie, apoi s-a înscris la Facultatea de Drept a Universității Vasile Goldiș din Arad. În 2016 a absolvit cursul de formare a funcționarilor publici. Cariera administrativă a început-o în 2004 la Direcția Impozite și Taxe Locale ca și consultant financiar și mai târziu ca director general. Începând din martie 2014 este subprefect al județului Satu Mare, printre responsabilitățile sale fiind controlul juridic al deciziilor administrative, monitorizarea activităților instituțiilor subordonate și implementarea diferitelor programe guvernamentale. Este căsătorit și tată a doi copii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.