Ioana Bran îl corectează pe primarul Kereskeny

“Domnul primar Kereskeny face o mare greșeală (intenționată sau nu) atunci când spune că Ministerul Tineretului și Sportului a blocat în ultimii 4 ani transferul Hotelului Sport către primăria Satu Mare așa că mă simt nevoită să îi reîmprospătez memoria cu starea reală de fapt a acestui demers.

În Septembrie 2018, în calitate de Ministru al Tineretului și Sportului am semnat proiectul de hotărâre de guvern privind cedarea Hotelului Sport către primăria Satu Mare. Acest proiect a pornit apoi pe circuitul interministerial de avizare el având nevoie de avizul Ministerului Dezvoltării Regionale, Ministerului Finanțelor și Ministerului Justiției.
Proiectul de hotărâre a primit toate avizele în anul 2019 însă intrarea în vigoare a Codului Administrativ(OUG 57/2019) a făcut ca hotărârile consiliului local Satu Mare din 2018 legate de această speță să nu mai fie valabile aspect consemnat și de către răspunsul dat de noul ministru al Tineretului și Sportului, Ionuț Marian Stroe, la interpelarea mea din aprilie 2020.

Ce s-a întâmplat de atunci până acum la prima vizită făcută în ultimii 4 ani de către reprezentanții UDMR Satu Mare la Ministerul Tineretului și Sportului, doar domnul primar poate să ne spună.” a transmis azi fostul deputat și ministru sătmărean Ioana Bran ca reacție la declarațiile primarului municipiului Satu Mare Kereskeny Gabor referitoare la Hotelul Sport din municipiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.