Incidenta Covid în municipiul Satu Mare a depasit 3 la mie ! Jandarmii se pregătesc pentru scenariul roșu !

Având în vedere faptul că la nivelul municipiului Satu Mare incidența cazurilor de infectare cu virusul Sars Cov2 a depășit procentul de 3 la mie, azi 4 martie, jandarmii sătmăreni au organizat mai multe acțiuni de informare a cetățenilor.

Acestea au fost orientate spre unitățile de alimentație publică, ai căror conducători au fost informați cu privire la restricțiile care urmează să fie impuse și obligațiile care le revin în această situație.

Informările au fost făcute cu scopul de a preveni eventualele încălcări ale hotărârilor legale, evitarea neplăcerilor cauzate operatorilor economici în cazul suspendării activității, fără a avea un caracter coercitiv, latura preventivă fiind o componentă importantă a activității, cu rolul de a preveni abaterile legale.

Acțiunile au fost decise datorită situațiilor întâlnite în perioadele anterioare, când deși erau în vigoare hotărârile de suspendare a activității operatorilor economici, o bună parte dintre aceștia continuau să își desfășoare activitatea, susținând că nu cunosc prevederile legale sau că nu au fost informați.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.