Pericole pe patru roti ! Ce au gasit politistii si cei de la RAR ? (Foto)

Registrul Auto Român a verificat în trafic, din punct de vedere tehnic, pe parcursul anului 2020, 64.096 de vehicule, la nivelul întregii țări. În urma controalelor, inspectorii RAR au constatat că 45,61% dintre acestea aveau deficiențe tehnice majore și/sau periculoase și au fost declarate neconforme.

În județul Satu Mare au fost verificate, pe parcursul anului trecut, 2.388 de vehicule. Dintre acestea, 50,25% prezentau diferite neconformități tehnice sau legate de acte și 76 (3,18%) prezentau pericol iminent de accident. Din totalul autovehiculelor oprite, în 11,26% din cazuri s-au constatat deficiențe din sfera poluării, 0,13% aveau probleme legate de identificare și 2,56% aveau ITP fals, expirat sau anulat.

În urma controalelor mixte desfășurate de RAR și Poliția Rutieră, în judetul Satu Mare au fost aplicate 585 de amenzi contravenționale și au fost retrase 284 de certificate de înmatriculare.

În situația în care una dintre măsurile luate a fost reținerea certificatului de înmatriculare, acesta poate fi redobândit numai după efectuarea unei inspecții tehnice specifice la reprezentanțele RAR din țară.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.