Sute de locuri scoase la concurs în Invatamantul Militar. Vezi oferta

Doar în această săptămână vă mai puteți înscrie pentru admitere la următoarele instituții de învățământ militar/civil (locuri pentru Ministerul Apărării Naționale):

– Învățământ liceal militar

– Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia – 120 locuri;

– Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir” Breaza- 120 locuri;

– Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc- 120 locuri;

– Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța- 120 locuri;

– Colegiul Național Militar „Tudor Vladimirescu” Craiova- 120 locuri.

Criterii specifice de recrutare:

– vârsta de cel mult 16 ani împliniți în anul 2021 (anul desfășurării concursului de admitere);

– absolvenți ai învățământului secundar inferior sau gimnazial sau să facă dovada absolvirii acestuia până la data clasificării finale – ultima etapă a concursului de admitere.

Atenție:

– Absolvenții clasei a VIII-a din serii anterioare, care au participat la procesul de admitere în anii precedenți și au fost înmatriculați într-o unitate de învățământ, în învățământul liceal sau profesional, nu se pot înscrie în vederea participării la procesul de recrutare, selecție și admitere în clasa a IX-a la învățământul liceal militar.

– Termen limită pentru înscrierea candidaților: 05.03.2021.

– Învățământ universitar (locuri pentru Ministerul Apărării Naționale):

– Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti (prin Institutul Medico-Militar București)- 55 locuri din care 48 locuri la medicină generală, 4 la medicină dentară, 3 la farmacie;

– Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie ”George Emil Palade” din Târgu-Mureş (prin Institutul Medico-Militar București)- 15 locuri la medicină generală;

– Universitatea București – 4 locuri la psihologie, 2 la jurnalism, 2 la istorie.

– Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” București – 9 locuri la drept (absolvenții vor fi ofițeri în cadrul Ministerului Apărării Naționale).

– Se pot înscrie elevii claselor a XII-a și absolvenții de liceu cu diplomă de bacalaureat, având vârsta de cel mult 26 de ani împliniți în anul 2021 (24 de ani pentru aviație – naviganți).

– Termen limită pentru înscrierea candidaților: 05.03.2021.

Pentru ÎNSCRIERE în vederea parcurgerii procesului de selecție și admitere, candidaţii domiciliaţi în judeţul Satu Mare trebuie să se adreseze Biroului informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Judeţean Satu Mare telefonic la telefoanele: 0261/717123 sau 0261/716513 int. 129,130 sau 0735/305138, prin email la adresa recrutare_satumare@mapn.ro sau prezentându-se la sediul Biroului informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Judeţean Satu Mare situat în localitatea Satu Mare strada Petöfi Sándor nr. 47, în zilele de luni, miercuri, joi şi vineri între orele 08.30 – 16.30, marţi între orele 10.30 – 18.30.

Vă puteți înscrie și online. Întrebați personalul recrutor cum trebuie să procedați, ce documente trebuie să trimiteți și la ce adresă de e-mail.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.