Deputatul PSD Radu Cristescu cere demisia primarului Kereskenyi Gabor

Deputatul social-democrat Radu Cristescu, vrea organizarea unui referendum pentru demiterea primarului municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor. Acesta și-a anunțat poziția în cadrul unei conferințe de presa sustinuta astăzi, 28 februarie, la sediul PSD.

Decizia parlamentarului satmarean s-a conturat în urma discutiilor din ultimele zile, care aveau ca tema princuipala lucrările de renovare a Pietei 25 Octombrie. De asemenea, acesta le transmite celor de la UDMR Satu Mare, ca sa il retragă pe Kereskenyi, astfel având șansa sa salveze imaginea formatiunii politice, sustine Cristescu.

Parlamentarul satmarean a făcut referire și la cei doi arhitecti care au câștigat proiectele de reabilitare a Centrului Nou și al Centrului Vechi, care sunt membri în Comisia de amenajare a teritoriului și urbanism din cadrul Primariei Satru Mare. În aceasta situație, sustine acesta, cei doi arhitecti s-ar afla în incompatiblitate.

Totodata, Cristescu a vorbit și despre amendamentele la bugetul național pe care le va sustine în Parlament. Cristescu sustine creșterea pensiilor, alocatiilor pentru copii dar și al ajutorului de somaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.