Cum s-a produs tragedia in care au murit cele doua fete ?

Şoferiţa în vârstă de 56 de ani, care a omorât două fete pe trotuar în accidentul din Capitala, a încurcat frâna cu acceleraţia.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului Judecătoriei Sectorului 2, Rodica Nițescu, a declarat că femeia a fost audiată și s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, dar că nu sunt indicii că ar fi fost băută.

Procurorul a precizat că femeia era foarte lovită, mai ales la față și că era în stare de șoc.

A fost bătută, era într-o stare foarte proastă, era și în stare de șoc. Nu s-a considerat că este oportună luarea vreunei măsuri”, a afirmat procurorul Rodica Nițescu.

Femeia a mers singură la audieri după ce a primit îngrijiri medicale la spital, dar nu le-a putut explica anchetatorilor cum s-a petrecut accidentul, așa că va fi reaudiată.

Soferita le-a spus polițiștilor că a pierdut controlul volanului, a recunoscut că nu conducea prea des și că a încurcat pedalele.

Tragedia s-a produs sâmbătă seară, pe strada Mențiunii din nordul Capitalei, după ce o soferita a pierdut controlul volanului, a intrat într-un stâlp, apoi într-un gard. Cele două fete (de 14 și, respectiv, de 6 ani) erau pe trotuar. Ambele au fost duse de urgență la spital, însă medicii nu le-au putut salva.

Mașina a venit cu viteză foarte mare, spun polițiștii după ce au vazut imaginile de pe camere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.