Curse spre Turcia și Africa de pe Aeroportul din Baia Mare. Când va veni și rândul municipiului Satu Mare ?

Egipt, Turcia, Tunisia și Maroc, sunt noile destinatii spre care vor porni curse de pe aeroporturile din Baia Mare, Cluj-Napoca și Oradea. Se pare ca Satu Mare a fost lăsat deoparte la alegerea aeroporturilor de către cei de la Compania aeriană HiSky.

HiSky și Amara Tour vor opera în sezonul mai – octombrie 2021 curse charter directe spre Maroc, Egipt, Tunisia și Turcia.

HiSky și Amara Tour au semnat un parteneriat pentru operarea în anul 2021 de curse charter de pe aeroporturile din Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Oradea și Baia Mare spre Hurghada și Sharm El Sheikh (Egipt), Antalya (Turcia), Monastir (Tunisia), Agadir (Maroc).

HiSky a fost certificată ca operator aerian în luna decembrie (AOC-ul cu numărul RO-074) și este prima companie din România certificată Part CAMO după noua legislație intrată în vigoare la finalul lunii septembrie 2020. Echipa HiSky este formată din oameni cu zeci de ani de experiență în aviație, discipoli ai școlii românești de aviație – fapt care ajută compania să își construiască politicile pe standarde / reglementări naționale și internaționale. HiSky pune la dispoziția pasagerilor bilete din Cluj, Iași și Chișinău și operează zboruri regulate și charter spre spre mai multe destinații importante din Europa, Asia și Africa. Serviciile sau orice alte informații despre HiSky pot fi consultate pe site-ul www.hisky.aero.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.