Școala de Vrajitoare în Romania. Unde și când se deschide ?

Una dintre cele mai cunoscut vrăjitoare din România, Ioana Sidonia, a anunţat că se va deschide „Şcoala Naţională de Farmece şi Ghicit”, în Bucureşti. „Elevii” vor învăţa să ghicească, să facă farmece, să lege şi dezlege blesteme, dar vor putea învăţa şi magie neagră.

De 30 de ani, de când a căzut comunismul, mi-am putut folosi acest har, pe care l-am moștenit din familie, fără să-mi mai fie frică de autorități. Așa mi-am îmbunătățit tehnicile. Am învățat descântece noi și chiar am dobândit, printr-un ritual special, ceea ce noi numim puterea a doua.

Este vorba despre puterea oferită de magia neagră, venită din întunecimea iadului, dar care poate fi folosită în beneficiul oamenilor, la înlăturarea unor farmece pe care magia albă nu le poate doborî”, spune Sidonia.

Ea şi celelalte cinci surori ale ei vor preda toate farmecele și descântecele pe care le cunosc.

La cursuri nu se poate înscrie oricine. Sunt acceptate doar femeile care vin din familii de vrăjitoare, după cum afirmă Sidonia. Totodată, ea spune că şcoala ei va fi într-o legătură permanentă cu „Universitatea de Paranormal de la Moscova”.

Deocamdată şcoala nu este funcţională, pentru că mai sunt multe lucruri care trebuie puse la punct.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.