BMW din Satu Mare, implicat intr-un accident in Floresti (Fotogalerie)

Un accident grav de circulație s-a produs în aceasta (azi, 22 februarie) seara in Florești. În evenimentul rutier au fost implicate trei mașini, printre care și un BMW cu numere de Satu Mare.

O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au intervenit ca urmare a unui accident rutier, produs pe strada Avram Iancu din localitatea Florești.

La fața locului au fost găsite trei masini avariate. Într-unul dintre acestea se afla o femeie în stare de conștiență, dar care acuza dureri și pentru extragerea căreia pompierii au acționat cu echipamentele specifice, fiind tăiată una dintre portierele autoturismului, astfel încât să nu-i fie agravate posibilele leziuni.

Femeia, în vârstă de cca 40 de ani, a fost consultată de către echipajul SMURD și a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Au mai fost consultate trei persoane implicate în accident, fără a fi transportate la spital.

O asistentă medicală aflată în timpul liber, din cadrul Spitalului Clinic Județean și care încadrează și echipajele SMURD, a acordat primul ajutor calificat victimelor accidentului înainte de sosirea forțelor de intervenție și le-a sprijinit și ulterior.

Sursa: www.stiridecluj.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.