Incendiu la o fabrica din Satu Mare. O persoana a murit (Foto)

UPDATE: Incendiul a izbucnit la o hala de depozitare a fierului vechi.

Joi (18 noiembrie) seara, in jurul orei 22.10, pompierii au fost alertati să intervină pentru lichidarea unui incendiu, izbucnit la un operator economic, în municipiul Satu Mare.

La fața locului s-au deplasat un ofițer și 15 subofițeri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă, două ambulanțe SMURD, un TIM (terapie intensivă mobilă) și un EPA (echipaj de prim ajutor) și în sprijin a intervenit o autospecială de capacitate mare.

La momentul sosirii pompierilor, incendiul se manifesta cu flacară la nivelul acoperișului. Din nefericire, în anexa atașată halei se afla o victimă, un bărbat, care a fost declarată decedată.

Pompierii au stabilit ca și cauză probabilă de producere a incendiului un scurtcircuit electric, la un conductor electric defect sau neizolat corespunzător.

A ars construcția din lemn a acoperișului pe o suprafață de aproximativ 100 mp și s-au degradat 9 geamuri, doua uși, învelitoarea acoperișului din tablă și 3 aparate de fitness.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.