O învățătoare a jucat banii de fondul clasei la păcănele

O învățătoare dependentă de jocurile de noroc a jucat toți banii de fondul clasei la păcănele. Femeia este din Romanicu Valcea.

Comportamentul bizar al femeii era știu de ceva timp. Femeia a fost filmată în timp ce fura o jucărie din centrul orașului, iar imaginile de pe camerele de supraveghere s-au răspândit rapid în mediul online.

În cele din urmă femeia a fost recunoscută. Este învăţătoare la o clasă a IV-a. După acest incident, părinţii copiilor au început să se plângă. I-au reproșat acesteia comportamentul faţă de copii iar unii i-au spus directorului că i-au împrumutat cel puţin 2.000 de euro, bani pe care au aflat că i-ar fi pierdut la jocuri de noroc.

Reprezentanţii şcolii ştiau de 4 ani că femeia este dependentă de jocurile de noroc. A fost de patru ori şi în comisia de disciplină, din alte motive: absențe de la ore, limbaj nepotrivit la adresa elevilor și furtul banilor din fondul pentru manuale auxilare. Banii au fost înapoiați de soțul învățătoarei, care a primit până acum doar sancțiuni financiare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.