Roman din Italia, fără venit, dar cu 139 de mașini pe nume. Cum se poate ?

Poliţiştii italieni au descoperit nu mai puţin de 139 de masini înregistrate pe numele unui român care, teoretic, nu obţinea niciun venit. Mașinile pe numele său ar fi în circulație în toată Italia, iar poliția a solicitat scoaterea lor din registrul public.

Poliţia locală din Martesana (la nord-est de Milano) a oprit un şofer român care conducea o maşină cu numere de înmatriculare false. După mai multe verificări, agenţii au descoperit că bărbatul încasa de mult timp venitul minim garantat deşi pe numele său erau înregistrate 139 de autovehicule.

Anchetatorii presupun că e vorba despre „maşini-fantomă”, vândute pe piaţa neagră după ce au fost înmatriculate pe numele unui „om de paie”. Astfel de vehicule sunt folosite apoi în comiterea de infracţiuni.

Bărbatul a fost denunțat pentru înmatriculare fictivă a vehiculelor, fals în acte publice, fraudă împotriva statului. De asemenea, agenții l-au trimis în judecată pentru încălcarea prevederilor privind venitul de cetățenie, ceea ce a dus la revocarea subvenției.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.