Vrei sa fi polițist de frontiera ? Sute de locuri scoase la admitere !

[et_pb_section admin_label=”section”]
[et_pb_row admin_label=”row”]
[et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]

Poliţia de Frontieră Română informează absolvenţii cursurilor liceale cu diplomă de bacalaureat, care vor să devină poliţişti de frontieră, că în luna februarie încep înscrierile la concursurile de admitere organizate de Ministerul Afacerilor Interne la nivelul mai multor instituţii de învăţământ postliceale din subordine, pentru sesiunea 2021.

Astfel, Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră ,,Avram Iancu” Oradea, instituţie de învăţământ care pregăteşte agenţi de poliţie de frontieră, pune la dispoziţie un număr de 220 locuri pentru viitorii poliţişti de frontieră (200 P.F.R, 10 I.G.I., 10 D.G.P.).

Organizarea si desfăşurarea concursului de admitere se va derula după următorul calendar:

    1. Recrutarea în vederea participării la concursul de admitere se realizează, în raport de domiciliul înscris în cartea de identitate a candidatului, astfel:
    • de către structura de resurse umane din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmației, unitate de recrutare/selecție (strada Dragoș-Vodă, nr. 38, localitatea Sighetu Marmației, județul Maramureș, tel. 0262 314528, interior 26063) precum şi de către Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare (localiatatea Satu Mare, strada Bujorului, nr. 26, jud. Satu Mare) și Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava (localitatea Rădăuți, strada Calea Bucovinei, nr. 23-25, jud. Suceava).
    • candidații care nu au domiciliul într-un județ limitrof frontierei de stat sunt recrutați de structurile de resurse umane din unitățile cu sarcini de recrutare din Inspectoratelor de Poliţie Judeţene unde aceștia locuiesc, potrivit domiciliului/reședinței înscrise în cartea de identitate.

https://www.politiadefrontiera.ro/ro/sighetu-marmatiei/i-primul-pas-spre-viitor-incepe-cu-noi-hai-in-echipa-noastra-22573.html [/et_pb_text][/et_pb_column]
[/et_pb_row]
[/et_pb_section]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.