Un roman face furori la un reality show din Italia. Cine este acesta ? (Foto)

George Ciupilan, românul care a cucerit Italia este unul dintre concurenții „La Caserma”, un reality show difuzat din 27 ianuarie 2021 în prime time pe Rai 2. Programul se bazează pe formatul britanic „Lads ‘Army” și îl are pe actorul Simone Montedoro ca narator.

Protagoniștii programului, numiți „recruți”, sunt un grup de băieți și fete cu vârste cuprinse între 18 și 23 de ani, din toată Italia, aparținând așa-numitei Generații Z, cea care nu a trăit niciodată într-o lume fără internet și social media.

Aceștia vor trebui să trăiască o lună într-o structură folosită ca o cazarmă militară, adaptându-se la un curs rigid de pregătire militară și respectând regulile impuse de cinci instructori profesioniști. În timpul episoadelor, recruții vor trebui să se confrunte cu antrenamente dure, cursuri de gimnastică, curse cu obstacole, exerciții de camuflaj, excursii în aer liber, alpinism și traversare.

Dintre participanți, cel despre care se comentează intens și se scrie în publicațiile de gossip este George Ciupilan, este unul dintre concurenții primei ediții.

George vine din localitatea Stella, provincia Savona. Are origini românești.

A ajuns în Italia când avea doar opt ani. A urmat institutul tehnic Boselli Alberti pentru topografi.

Sursa: www.gazetaromaneasca.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.