Cum s-a întâmplat accidentul de la Nojorid ? Tragedie cauzata de un negrestean (Foto)

O depasire pe linie continua, într-o curba, a condus la producerea tragediei de miercuri seara de la Nojorid (Bihor).

La ora 23.00, pe D.N. 79, în afara localității bihorene Nojorid, un bărbat de 32 de ani, din localitatea Negrești-Oaș, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 79, pe direcția Salonta – Oradea, a efectuat o depășire neregulamentară, în zona de acțiune a indicatorului rutier „Depășirea Interzisă”, încălcând marcajul format din linie continuă, iar într-o curbă la dreapta a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară, condusă din sens opus de un bărbat de 39 de ani, din comuna Nojorid, județul Bihor.
În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în partea laterală stângă a unui autotren cu semiremorcă, condus pe direcția Salonta – Oradea, de un bărbat de 25 de ani, din localitatea Pecinișca, județul Caraș Severin. De asemenea, autoutilitara a fost proiectată peste parapetul metalic din partea dreaptă a direcției sale de deplasare”, precizează comisar-șef IPJ Bihor, Alina Fărcuța.

În momentul sosirii la locul producerii accidentului, echipajul de descarcerare a acționat pentru evacuarea unui bărbat (șoferul unuia din cele două autoturisme), rămas captiv între fiarele contorsionate ale autovehiculului, iar echipajele medicale și cel de pompieri militari paramedici au evaluat victimele și le-au acordat îngrijirile necesare. În cazul victimei descarcerate, aflată în stop cardio-respirator, s-au efectuat manevre de resuscitare, aceasta și alte patru persoane (din care două aflate în cod galben medical, prezentând fracturi și două aflate în cod verde medical, cu răni ușoare) fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean. Șoferul autocamionului a refuzat transportul la spital” spune purtatorul de cuvânt al ISU Bihor, Camelia Rosca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.