Femeie de 91 de ani gasita cu gatul taiat ! Criminalul, sotul acesteia, in varsta de 88 de ani !

Un bărbat de 88 de ani, care locuia cu nevasta sa de 91 de ani, într-o casă din Mediaș, s-a trezit în jurul orei 03.00, să o ajute pe bătrână să își schimbe hainele deoarece femeia transpira excesiv din cauza unei afecțiuni medicale.

La un moment dat, potrivit procurorilor, între cei doi soți a izbucnit un conflict în cadrul căruia, inculpatul RI a lovit-o pe soția sa cu o rangă de mai multe ori în cap, după care a luat un cuțit de bucătărie cu care i-a secționat vena jugulară, victima decedând ca urmare a insuficienței cardio-respiratorii și circulatorii acute.

Procurorii de pe lângă Tribunalul Sibiu l-au reținut pentru o perioadă de 24 de ore pe bărbatul în cauză, iar în cursul zilei de azi, 9 februarie acesta va fi adus în fața magistraților cu propunerea de arestare preventivă.

Acesta va fi cercetat pentru omor.

Bărbatul, în vârstă de 88 de ani, și-ar fi omorât soția, în vârstă de 91 de ani, din cauza banilor. Cei doi au trei copii, și se gândeau cum să împartă averea. Nu s-au înțeles, astfel că omul și-a omorat soția.

Sursa: www.oradesibiu.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.