Peste 1300 de laptop-uri, distribuite de ISJ Satu Mare

Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare a primit și distribuit 1306 de laptopuri, destinate celor 26 de unități de învățământ eligibile în cadrul Proiectului privind învățământul secundar (ROSE).

Aceste echipamente sunt destinate îmbunătățirii condițiilor de predare-învățare, pentru facilitarea învățării prin intermediul tehnologiei și al internetului, atât în cazul suspendării cursurilor, cât și în cazul desfășurării acestora în școală sau în varianta hibrid.

Proiectul este implementat de Ministerul Educației și Cercetării, prin UNITATEA DE MANAGEMENT AL PROIECTELOR CU FINANȚARE EXTERNĂ.

Echipamentele au fost distribuite liceelor eligibile în conformitate cu comanda transmisă de inspectoratul școlar ca urmare a adresei MEC-UMPFE nr.307/31.07.2020.

Pentru fiecare liceu beneficiar, laptopurile au fost date în folosință gratuită elevilor care nu dispun de echipamente electronice proprii (desktop, laptop, tabletă), pentru a le permite participarea la activități de învățare care au o componentă digitală sau la activități de învățare online.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.