Persoana decedata în tragedia de la Valea lui Mihai este un bărbat de 33-34 de ani (Foto)

Persoana decedata în cumplitul accident de la ieșirea din Valea lui Mihai spre Carei, ce a avut loc în aceasta seara (azi, 8 februarie) este un bărbat de 33-34 de ani, scriu jurnalistii de la www.bihon.ro. Celelalte două persoane rănite în accident, au suferit contuzii și traumatisme, fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean.

La fața locului au fost mobilizate de urgență patru echipaje de pompieri militari din cadrul Stațiilor de Pompieri Valea lui Mihai și Săcueni, cu două autospeciale de intervenție cu modul de descarcerare și cu două ambulanțe de tip B2, un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Marghita cu o autospecială de descarcerare grea, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean”, a precizat maior ISU Crișana, Camelia Roșca.

Ajunse la locul evenimentului, echipajele de descarcerare au evacuat un bărbat rămas captiv într-unul dintre autovehiculele avariate.

Din nefericire, bărbatul descarcerat, aflat în stop cardio-respirator, a decedat, în pofida manevrelor de resuscitare efectuate de echipajele medicale”, a mai informat Roșca.

Sursa: www.bihon.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.