Fetita de 7 ani, violata de un batran

Un bătrân de 73 de ani din Lusciano (Caserta) a violat o fetiță de 7 ani pe care mama ei i-o lăsa în grijă.

Fetița a povestit, în prezența unui psiholog, la ce a fost supusă, iar monstrul a ajuns la închisoarea cu acuzația de violență sexuală împotriva unui minor.

Povestea oribilă începe în 2019 când mama micuței, de origine română, a fost nevoită să plece de acasă pentru a efectua analize medicale. Atunci hotărâse să încredințeze copilul unui pensionar din Toscana, un prieten de familie în care avea încredere.

O nevoie care s-a repetat de mai multe ori până când femeia și-a dat seama că ceva din acele călătorii la casa persoanei în vârstă au avut consecințe asupra copilului, care începuse să se comporte ciudat. Realizând că s-a întâmplat ceva, femeia i-a avertizat pe câțiva cunoscuți despre ceea ce se întâmpla până când a reușit să afle câte ceva de la fetiță.

Povestea era îngrijorătoare, așa că femeia a contactat carabinierii. Militarii, datorită colaborării unui psiholog, au avut o imagine mai clară.

Potrivit unei reconstituiri inițiale, pensionarul, profitând de circumstanța de a fi singur cu victima, ar fi pipăit-o de mai multe ori în părțile intime. În toate aceste cazuri, a încercat să o convingă pe fetiță că este un joc.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.