Tentativa de jaf cu un pistol de jucarie. Barbatul a fost retinut !

Un individ mascat și înarmat cu un pistol a amenințat-o pe angajată și i-a cerut toți banii din încasări. Totul s-a întâmplat la o sala de jocuri din Oradea.

Incidentul a avut loc miercuri seara, puțin după ora 22.00, când individul, cu fața acoperită de o mască de protecție și cu un pistol în mână s-a îndreptat direct spre angajata sălii de jocuri și a amenințat-o, cerându-i banii din încasări. Femeia de 24 de ani a reacționat rapid și a apăsat butonul de panică. Speriat, bărbatul a renunțat la ideea de a jefui sala de jocuri și a rupt-o la fugă.

A fost prins de polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din Oradea, care l-au reținut pentru 24 de ore.

Din declarațiile acestuia reiese că obiectul folosit pentru a o amenința pe angajata salonului de jocuri era un pistol de jucărie, pe care ulterior comiterii faptei l-ar fi aruncat în apele Crișului Repede, toate aceste aspecte urmând a fi investigate de polițiștii orădeni în cadrul anchetei penale”, a explicat comisarul-șef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor.

Autorul este un orădean de 33 de ani, pe numele căruia Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea va cere un mandat de arestare pentru tentativă de tâlhărie.

Sursa: www.bihorjust.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.