Restrictii ! Comuna Apa in scenariul rosu !

Ca urmare a depășirii a incidenței cumulate de 3 cazuri confirmate COVID19 la 1000 locuitori, în ultimele 14 zile, comuna Apa intra pentru o perioadă de 14 zile în scenariul roșu. În aceeași situație sunt și localitatile: Pomi, Racsa, Micula, Sauca și Turt, potrivit incidentei Covid.

Astfel reintră în vigoare măsurile de prevenire si combatere a infectiilor generate de COVID-19, astfel:

1. Se instituie obligativitatea purtarii mastii de protectie astfel incat sa se acopere nasul si gura pentru persoanele care au implinit varsta de 5 ani, prezente in spatii publice deschise sau inchise.

2. Administratorii spatiilor publice afiseaza la loc vizibil informatii privind obligativitatea purtarii mastii de protectie in spatiile respective.

3. Sunt interzise organizarea si desfasurarea activitatii in cadrul cinematografelor, institutiilor de spectacole si/sau concerte

4. Este interzisa activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfasoara activitati de preparare, comercializare si consum al produselor alimentare si/sau bauturilor alcoolice si nealcoolice, de tipul restaurantelor si cafenelor, in interiorul cladirilor.

5. Nu este permisa activitatea in baruri, cluburi si discoteci.

6. Este interzisa activitatea cu publicul a operatorlor economici licentiati in domeniul jocurilor de noroc

7. Este permisa activitatea restaurantelor si a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unitati de cazare, doar pentru persoanele cazate

8. Activitatea cultelor religioase, inclusiv a slujbelor si rugaciunilor colective, se desfasoara exclusiv in exteriorul lacasurilor de cult cu respectarea regulilor de protectie sanitara si distantare sociala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.