In judet avem 10 scoli, in scenariul rosu. Vezi unde

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare a adoptat Hotărârea nr. 4/05.02.2021 privind aprobarea scenariului de funcționare a școlilor în anul școlar 2020-2021, semestrul II, respectiv începând cu data de 08.02.2021.

Cele trei scenarii în care vor funcționa școlile sunt:

– Scenariul 1 – toți preșcolarii și elevii participă zilnic în unitățile de învățământ la activități, în localitățile unde incidența infectărilor cu virusul SARS – CoV 2 este mai mică de 1 la mia de locuitori;

– Scenariul 2 – preșcolarii și elevii din învățământul primar, cei din clasele a VIII-a, a XII-a și a XIII-a și cei din anii terminali ai învățământului profesional și post-liceal participă zilnic în unitățile de învățământ la activități, în localitățile unde incidența infectărilor cu virusul SARS – CoV 2 este cuprinsă între 1 și 3 la mia de locuitori. Ceilalți elevi participă zilnic la activități în sistem online;

– Scenariul 3 – preșcolarii și elevii din învățământul primar participă zilnic în unitățile de învățământ la activități, în localitățile unde incidența infectărilor cu virusul SARS – CoV 2 este mai mare de 3 la mia de locuitori. Ceilalți elevi participă zilnic la activități în sistem online.

Conform Hotărârii nr. 4/2021 a CJSU, în județul Satu Mare, din cele 269 de unități de învățământ luni vor începe școala în condițiile impuse de scenariul 1 un număr de 97 de unități școlare, în cele ale scenariului 2 un număr de 162 de unități școlare (aici se includ toate școlile din mediul urban din județ) iar în cele ale scenariului 3 vor debuta semestrul II 10 unități școlare din 4 unități administrativ-teritoriale – Apa, Micula, Săuca și Turț.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.