Un politist si-a scos uniforma la vanzare. Cat costa ?

Un polițist local și-a scos la vanzare uniforma veche, pe un site de anunturi. Omul legii a cerut 300 de lei pentru uniforma sa. Totul s-a intampalt în Barlad.

Polițistul local a pus uniforma la vânzare în județul Iași, dar liderul de sindicat l-a avertizat pe agent, iar anunțul a fost pus ulterior în județul Mureș.

Pantaloni, ghete căciulă iarna, caschetă, geci iarna – primăvară etc ! Predare personală în municipiul Tg Mureș sau livrare curier ! Atenție: uniforma se vinde doar persoanelor autorizate!” – așa suna anunțul postat pe platforma de anunțuri.

Mai mult, liderul din sindicat din care face parte agentul a indicat chiar el că în regulamentul de funționare al Poliției Locale Române prevede că „după expirarea duratei de uzură sau după încetarea raporturilor de muncă, articolele de uniformă nu pot fi înstrăinate”.

Jurnaliștii au cumpărat uniforma de polițist local cu suma de 300 de lei, care a fost livrată printr-un serviciu de curierat, și au mers cu ea la șeful agentului. Directorul Poliției Locale Bârlad a precizat că se vor lua măsurile legale care se impun.

Vor fi efectuate verificări cu privire la situația semnalată, având în vedere prevederile HG 1332/2010, urmând a fi luate măsurile legale în funcție de rezultatul acestora”, a spus Vasile Chelaru.

Sursa: www.digi24.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.