S-a decis ! Cum va fi cu scoala din 8 februarie ?

Președintele Klaus Iohannis a avut astăzi, 2 februarie o ședință de lucru cu mai mulți membri ai Guvernului pentru decizia finală legată de deschiderea școlilor cu prezență fizică, începând cu 8 februarie.

Seful statului Klaus Iohannis a declarat că școlile se redeschid din 8 februarie. Acesta a mai spus că se vor respecta cele trei scenarii galben, verde și roșu.

Scenariul verde –incidența sub 1 la mie: toate școlile se redeschid fizic. Toți elevii merg la școală.

Scenariul galben –incidența între 1- 3 la mie: merg la școală elevii din ciclul primar (clasele I- IV) și cei din clasele terminale clasa a VIII-a și Clasa a XII-a și a XIII-a. NU merg la scoală clasele V, VI, VII și IX, X, XI. La aceste clase NU se fac cursuri în sistem hibrid. Numai online.

Scenariul roșu – incidența peste 3 la mie: continuă să meargă la școală copiii de grădiniță și elevii din ciclul primar. Ceilalți elevi nu merg la școală.

In ceea ce priveste judetul Satu Mare, incidenta Covid se prezinta potrivit urmatoarelor liste, in functie de care fiecare localitate este incadrata intr-una dintre scenatrii:

Mai multe detalii în ceea ce privește modul de organizare pentru redeschiderea școlilor vor fi făcute publice, miercuri, 3 februarie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.