Radu Cristescu: rușine trădătorilor de neam și țară!

Deputatul sătmărean Radu Cristescu reacționează dur în acestă seară la aflarea veștii că noul prefect al județului Satu Mare va fi de la UDMR.

“Urmașii hunului Attila au pus mâna pe tot județul Satu Mare
Astăzi UDMR a obținut și postul de prefect al județului Satu-Mare. Asta după ce în septembrie au câștigat atât primăria orașului Satu-Mare, cât și preşedinţia Consiliului Judeţean Satu Mare.
Acum au totul!
Cotropitorii întodeauna iau totul! Ori prin forță, ceea ce aici nu e cazul, ori prin pasivitatea locuitorilor țării cotropite, în cazul nostru Satu-Mare, ori prin trădări la cel mai înalt nivel. În cazul nostru putem vorbi de ambele variante.
Refuzul celor doi trădători de județ, respectiv Albu și Cozma, de a forma o coaliție românească, propusă de PSD Satu-Mare, a dus la această stare de fapt. Adică un grup infracțional organizat, pe nume UDMR Satu Mare, condus de Pataki și Kereskenyi, sufocă și cotropește tot județul.
Acum au și prefect!
Rușine trădătorilor de neam și țară, în frunte cu Iohannis, Orban, Câțu, Barna, Cioloș și Kelemen Hunor! Rușine, Albu și Cozma, locul vostru e la lada de gunoi a istoriei…și locul vostru, Pataki și Kereskenyi, e la pușcărie!
P.S: De asta o sa ma ocup personal, hoților!” a scris în urmă cu puțin timp deputatul pe pagina sa de socializare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.