Polițiștii au dat amenzi în valoare de 19.000 lei

Duminica, 31 ianuarie, peste 120 de polițiștii sătmăreni, jandarmi și polițiști locali au derulat, pe raza județului, atât în mediul urban cât și rural, acţiuni de verificare a măsurilor sanitare vizând combaterea răspândirii noului virus SARS-CoV-2.

Ocazie cu care au verificat aproximativ 140 de societăți comerciale și obiective de interes, și peste 40 de mijloace de transport persoane.

De asemenea, au fost legitimate peste 1500 de persoane, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 100 de sancțiuni contravenționale, valoarea totală a amenzilor fiind de aproximativ 19000 de lei.

Cu ocazia controalelor în trafic, poliţiştii rutieri au verificat legalitatea efectuării transportului de marfă și persoane, inclusiv modul în care măsurile de protecție stabilite prin Legea nr. 55/2020 sunt respectate în timpul efectuării transportului de persoane, prin curse regulate/speciale.

Conducătorii tuturor autoturismelor verificate în trafic au fost instruiți de polițiști în privinţa respectării prevederilor Legii 55/2020, pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.