Socant ! Fetița de 10 ani, racolata de un pedofil pe o aplicație de gameri !

Un tânăr de 19 ani din județul Maramureș a fost condamnat în prima instanță la șase luni de închisoare cu suspendare după ce a racolat o fată de 10 ani din Pitești de pe Discord, o aplicație folosită de gameri, propunându-i să se întâlnească pentru a întreține relații sexuale.

Prădătorul sexual a fost dat pe mâna Poliției de tatăl fetei, care a descoperit mesajele cu tentă sexuală atunci când i-a controlat telefonul fiicei sale. Pentru a se putea declanșa ancheta, tatăl fetei a pus la dispoziția polițiștilor telefonul în care erau mesajele primite de fetiță.

Controlând telefonul fetei, polițiștii au descoperit că fata și prădătorul sexual au început discuțiile pe Discord, unde individul era logat sub pseudonimul “Fantoma”.

Audiată în prezența mamei, a unui reprezentant al Protecției Copilului și a unui avocat, fata a declarat că a purtat mai multe discuții cu “Fantoma”, iar la un moment dat, tânărul i-a propus să întrețină raporturi sexuale, în eventualitatea în care ar veni la Pitești să se întâlnească.

Fata a mai declarat că l-a văzut în repetate rânduri pe individ, pe video-call și l-ar putea recunoaște fără ezitare. Acest lucru s-a și întâmplat pentru că în momentul în care i-a prezentat poză “Fantomei”, fata l-a recunoscut imediat. Polițiștii aveau să constate că e vorba de un tânăr de 19 ani din județul Maramureș.

Atât cu ocazia anchetei, cât și a procesului, tânărul trimis în judecată pentru racolarea de minori în scopuri sexuale a declarat că recunoaște și regretă fapta, fără a da alte detalii. Astfel, avocatul inculpatului a cerut ca acestuia să îi fie redusă pedeapsa pentru că a recunoscut acuzațiile.

În urma procesului judecat la Judecătoria Pitești, tânărul de 19 ani din Maramureș a fost condamnat la șase luni de închisoare cu suspendare și un termen de supraveghere de patru ani. În pronunțarea sentinței a cântărit și faptul că inculpatul nu are antecedente penale, este angajat și s-a arătat dispus să presteze muncă în folosul comunității.

Sursa: www.vasiledale.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.