Cele mai importante skill-uri în fotbal

Fotbalul este un sport care se bazează pe mai multe tehnici, care au rolul de a asigura succesul unei echipe. Cele mai mari echipe, care atrag pariorii din toate țările atunci când participă la competiții, au jucători care se perfecționează continuu și care oferă performanțe impresionante pe teren. Tehnica din teren este urmărită de toate persoanele interesate de pariuri sportive deoarece influenţează mizele pe care vor paria, indiferent de tehnica aplicată. Atunci când vrei să pariezi pe fotbal și nu știi cum să alegi echipa potrivită, poți incepe prin a ține cont de următoarele aspecte:

  1. Controlul mingii

Controlul mingii face referire la capacitatea jucătorului de a prelua mingea şi de a o controla utilizând toate părţile corpului acceptate în acest joc – picioarele, pieptul şi capul. Un jucător care controlează foarte bine mingea poate primi pase atât pe sol cât şi în aer, menţinând mingea cât mai mult timp aproape. Controlul mingii face referire şi la capacitatea jucătorului de a menţine mingea în posesie, protejând-o cu succes de adversari. Capacitatea de rotire rapidă cu mingea este de asemenea foarte importantă pentru succesul în fotbal.

 

  1. Abilităţi de dribling

Abilităţile de dribling fac referire la capacitatea jucătorului se a se deplasa dintr-o parte în alta a terenului având un control deplin al mingii. Un jucător care are abilităţi bune de dribling poate muta mingea în direcţii diferite, la viteze diferite, utilizând ambele picioare. Aceşti jucători pot să manevreze cu succes mingea printre adversari, fără să o piardă. Abilităţile de dribling excelente sunt esenţiale pentru succesul în fotbal, pentru jucătorii de pe toate poziţiile.

 

  1. Precizia în lovirea mingii

Precizia este definită drept capacitatea jucătorului de a utiliza ambele picioare pentru a trimite mingea la destinaţia dorită. Se poate înţelege astfel capacitatea de a trimite mingea direct la piciorul coechipierului cu precizie şi putere, dar şi realizarea unei treceri în spaţiu, aruncând mingea cu o forţă potrivită. Trecerea balonului în faţa porţii sau chiar în poartă reprezintă de asemenea acţiuni care vizează precizia de trecere sau precizia de aruncare, aşa cum mai este numită. Jucătorii nu au cum să obţină succes fără a putea plasa mingea corect cu ambele picioare.

 

  1. Controlul corpului

Controlul corpului reprezintă capacitatea jucătorului de a se mişca rapid şi fluid astfel încât să îşi îmbunătăţească echilibrul şi coordonarea. Deoarece controlul corpului este încadrat mai mult la tehnici decât la aptitudini fizice, acesta se referă în special la corectitudinea poziţiei în timpul jocului şi la controlul deplasării. Paşii mari, forma corectă de deplasare şi un centru de greutate scăzut sunt indicii bune ale unui control al corpului perfect.

Urmărește meciurile echipelor de care ești interesat și acordă atenție acestor detalii, pentru a paria responsabil. De asemenea, îți recomandăm să parezi doar la operatori licențiați și să ții cont de faptul că pariurile sportive sunt posibile doar pentru persoanele majore.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.