Servicii medicale mai de calitate. Comuna Moftin, beneficiara unui proiect transfrontalier

Pentru a crește eficiența de acțiune în domeniul medical, Primăria comunei Moftin, în colaborare cu partenerul de proiect, Primăria orașului Nyíradony (Ungaria) am pus la punct proiectul intitulat: „Răspuns integrat pentru asistență medicală în zona transfrontalieră” ROHU392.

Obiectivul proiectului este de a crește calitatea serviciilor de sănătate din Moftin și Nyíradony, dar și din împrejurimile celor două localități, printr-o investiție complexă în infrastructură și achiziționarea de echipamente specifice. Acest proiect va contribui, pe termen lung, la crearea de servicii de sănătate comunitare adecvate în zona de frontieră.

Proiectul a fost depus spre finanțare de către Primăria comunei Moftin în colaborare cu partenerul de proiect, în luna ianuarie 2018, în cadrul Programului Interreg V-A România-Ungaria 2014-2020.

În timpul consultărilor au fost dezbătute: stadiul implementării proiectului, problemele întâmpinate și soluțiile propuse pentru rezolvarea problemelor dar și organizarea activităților prevăzute în contextul pandemiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.