Toate casele de marcat sunt deductibile direct din impozit

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, a anunțat, printr-o postare pe Facebook, că toate casele de marcat sunt deductibile direct din impozit. Potrivit ministrului, antreprenorii vor putea deduce inclusiv casele de marcat din 2018.

Este o lege pentru care am scris-o și pentru care ne-am luptat anul trecut, care acum este legea 153/2020 (https://bit.ly/2YcpWND). Folosiți această facilitate atunci când completați declarațiile fiscale. Puteți să deduceți și casele de marcat puse în funcție din 2018, atunci când a fost un mare haos cu schimbările impuse de stat. Nu trebuie să sufere întreprinderile pentru greșelile statului. Mai multe explicam aici când a trecut legea de parlament (https://bit.ly/39NG0ux), a scris ministrul, Claudiu Năsui, pe pagina sa de Facebook.

Conform ministrului, costul casei de marcat poate fi dedus din toate tipurile de impozit: pe profit, pe cifra de afaceri, pe venit sau impozit specific – în cazul întreprinderilor din sectorul HoReCa.

Ne-am gândit și la întreprinderile române care sunt pe pierderi, în cazul acesta costul casei de marcat se poate deduce pentru următorii 7 ani”, a mai notat acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.