Haos total în declaratiile asa-zise „oficiale” ! Când ne întoarcem la normalitate ?

Se pare ca haosul de comunicare este mare stăpân în Romania, și pretutindeni în lume. Dacă fostul director al Institutiei Naționale de Boli Infectioase „Prof. dr. Matei Bals”, dr. Adrian Streinu Cercel, vorbește despre faptul ca vom purta masca de protecție pana în 2023, un alt medic infectionist, de aceasta data dr. Adrian Marinescu (de la Spitalul „Matei Bals”), vorbește despre o revenire la normalitate, după perioada verii.

Fiecare cu parerile lui, am putea spune, însă astfel de declaratii incurcate, venite ditamai de la cei de la care ne-am astepta și noi scăparea de pandemie, nu fac decât sa creeze un haos în mintea oamenilor. Sau, poate asta se dorește … Cert este faptul ca, doi specialisti în infectioase inainteaza termene total diferite. Care este cel real ? Nu se știe. Cu siguranța, alți medici, ori politicieni au parerile lor. Așa se creaza haosul, încât oamenii nu mai știu ce sa creadă cu adevărat.

Dr. Adrian Marinescu a subliniat faptul că dacă românii își doresc să se întoarcă la normalitate cât mai repede, trebuie să se vaccineze neapărat. Adrian Marinescu a mai precizat că dacă totul merge bine, este posibil ca după perioada verii, România să se întoarcă la normal.

Este vorba de o normalitate, vrem să ne întoarcem la normalitate, se poate să facem acest lucru, sper ca în următoarele luni lucrurile să decurgă cât se poate de bine și noi toți să ajungem la viața normală, probabil după vară”, este concluzia doctorului Marinescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.