Fata de 15 ani, rapita in plina strada ! Nu a intervenit nimeni ! (Foto)

O tânără de 15 ani din Baciu a fost răpită și urcată cu forța într-o mașină. Răpirea a avut loc în seara zilei de 14 ianuarie, iar făptașii au fost prinși. Este vorba despre trei bărbați cu varstele cuprinse intre 25 și 34 de ani.

Anchetatorii au precizat că cei implicați în răpire sunt de etnie romă, la fel ca și adolescenta. Aceasta a fost răpită din stația de autobuz de pe strada Ion Popescu Voitești, din Piața Mihai Viteazu, dar nimeni nu a intervenit.

Din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că un tânăr de 26 de ani, din municipiul Lugoj, județul Timiș, a coborât din autoturismul menționat și ar fi contrâns-o fizic pe tânără de 15 ani, din comuna Baciu, județul Cluj, să urce în interiorul acestuia.

După câteva momente, în timp ce autoturismul se deplasa în zona intersecției străzilor Cuza-Vodă – Frédéric Joliot-Curie, tânăra a deschis una dintre portiere și a ieșit afară din interiorul autovehiculului.

În baza sesizării s-au constituit echipe operative complexe pentru identificarea în cel mai scurt timp a autoturismului și a persoanelor implicate, iar în cursul nopții mașina indicată a fost depistată pe raza localității Ciucea, în județul Cluj”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc fapta, cei trei bărbați au fost conduși la sediul Poliției municipiului Cluj-Napoca, fiind ulterior reținuți pentru 24 de ore.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.