Creatiile elevilor Scolii de Arte, expuse la muzeu

Școala de Arte Satu Mare în colaborare cu Muzeul Județean propun un parcurs vizual mijlocit de cursanții institutiei de învățământ, care folosesc perioada dificilă în care trăim și își propun într-un fel să insulte frica, panica și incertitudinea și să le transforme într-un ghid/călăuză de supraviețuire prin artă.

Este vorba de expoziția semestrială ce reunește lucrările realizate de elevii coordonați de prof. Cristina Busuioc, toate grupându-se pe marginea temelor propuse. Vernisajul expoziției va avea loc luni, 18 ianuarie 2021, ora 14.00, la Muzeul de Artă Satu Mare, în sălile din curte, cu respectarea regulilor și măsurilor de siguranță pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2.

Clipul video realizat la vernisaj va fi pus la dispoziția publicului prin platformele de comunicare ale Muzeului Județean Satu Mare și ale Școlii de Arte Satu Mare, respectiv conturile de YouTube și paginile de Facebook ale instituțiilor. De asemenea, cu respectarea măsurilor de siguranță, expoziția se poate vizita și fizic în perioada 18-29 ianuarie 2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.