Tot satul fierbe ! Crima, urmata de sinucidere ?

O femeie de 60 de ani și un bărtat de 73 de ani din satul Vaida (comuna Roșiori) au fost găsiți cu gâtul tăiat, în locuința femeii. Din ancheta polițiștilor există suspiciuni că bătrânul a mers la iubita sa din satul Vaida unde, pe fondul unui conflict spontan ar fi omorât-o pe femeie, după care s-a sinucis.

Potrivit prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Gheorghe Vidican, nu există conturat un cerc de suspecți, însă cercetările merg pe două piste: crimă urmată de sinucidere sau se mai suspectează că ar fi existat o a treia persoană care le-ar fi ucis pe amândouă.

Lumina în caz va fi făcută abia după ce vor sosi rezultatele expertizelor medicale dispuse în cauză – expertize dactiloscopice, genetice și fizico-chimice. Toate acestea au fost trimise, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Institutului Național de Medicină Legală din București și celui de Expertize Criminalistice din cadrul Inspectoratului General de Poliție al României.

Mai multe detalii despre oribila crima puteți citi aici: https://www.satmareanul.net/2021/01/07/crima-un-barbat-si-o-femeie-au-fost-gasiti-cu-gatul-taiat/

Sursa: www.bihon.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.