Au sechestrat și violat o femeie. Au amenințat-o ca o arunca de la etaj

Doi bărbaţi din Ştei au ajuns in arest preventiv, pentru viol, lipsire de libertate şi furt. Cei doi sunt acuzaţi că au sechestrat o femeie într-un apartament şi au violat-o, ameninţând că o aruncă pe fereastră de la etaj dacă se opune.

Mandatele de arestare pe numele lui Răzvan Gheorghe Pop (38 ani), respectiv Jean Sebastian Paul (39 ani) au fost emise pe 30 decembrie pentru o faptă pe care aceştia au comis-o pe 23 noiembrie. Victima este o femeie de 31 ani cu un handicap psihic uşor, pe care Pop a atras-o în apartament sub pretextul că îi vinde un telefon mobil.

În ziua cu pricina, femeia s-a întâlnit cu cei doi bărbaţi în jurul prânzului. Se înţelesese cu Pop în prealabil că va cumpăra de la el un telefon mobil pentru care acesta i-a cerut 100 lei. Individul i-a spus, însă, că aparatul este acasă, motiv pentru care tânăra l-a însoţit până într-un apartament situat într-un bloc din oraş. Aici, spun procurorii, când femeia i-a întins banii pentru telefon, Pop i-a smuls tot portmoneul şi apoi a luat-o la palme, ameninţând că o va arunca de la etaj dacă nu va accepta să întreţină relaţii sexuale atât cu el, cât şi cu amicul lui.

Înspăimântată, tânăra nu s-a opus, fiind ţinută captivă în apartament. După cele două acte sexuale, ea a fost obligată de Pop să-i facă curăţenie şi să-i spele vasele.

Femeia a scăpat după câteva ore, în momentul în care bărbatul a deschis uşa de la intrare unui alt individ, chemat să îi aducă bere. Tânăra a luat-o atunci la goană pe lângă cei doi, desculţă, fără geacă şi fără portofelul care-i fusese luat, reuşind în final să ajungă acasă.

Sursa: www.ebihoreanul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.